Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Misfire?
Ford Owners Club - Ford Forums > Ford Models > Ford Focus Club
lucas1787
Hi, I have a Treg petrol 1.6 Zetec Focus. On the way home from work last night, it started to misfire.It didnt cut out, so was able to drive, but there was hardly any power and would start fine. Only way to describe it, it would "pop and fart"!No lights on dash either.Could this be a coil pack? Thanks dave
mintalkin
yes it could be the coil pack,plugs or a lead.
artscot79
[quote name='mintalkin' date='11 May 2010 - 04:09 PM' timestamp='1273589952' post='81661']
yes it could be the coil pack,plugs or a lead.
[/quote]

ide start by changing the leads first then try it then the plugs and then the coil pack the leads are usually the first to go so try them
lucas1787
[quote name='artscot79' date='11 May 2010 - 07:22 PM' timestamp='1273605121' post='81709']
ide start by changing the leads first then try it then the plugs and then the coil pack the leads are usually the first to go so try them
[/quote]
Thanks,the car is with a mate now,who is looking at the problem,I will post back the problem.Thanks again
lucas1787
[quote name='lucas1787' date='12 May 2010 - 07:00 AM' timestamp='1273647045' post='81746']
Thanks,the car is with a mate now,who is looking at the problem,I will post back the problem.Thanks again
[/quote]Update- The problem was the coil pack, nothing too serious!.Thanks again


Full Colour Version: Misfire?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.

Warning: require_once(/var/www/applications/ipb/3.4.5/upload/sources/classes/class_email.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/applications/ipb/3.4.5/upload/lofiversion/ipsclass.php on line 1615