Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Fiesta Aux Not Working With Ipod, Help?!
Ford Owners Club - Ford Forums > Welcome to Ford Owners Club > General Ford Related Discussions
PaigeMarie
Hi :)
I picked up my new Fiesta Zetec today, its a 60 plate with aux inbuilt, however when attached to my ipod the track info appears on screen and shows as playing however no music comes from speakers, when volume is right up all i hear is like fuzz, if anyone could help i would appreciate it,
thanks
Paige :)
x
Stoney871
Are you turning the iPod volume right up too?
The volume needs to be set at maximum.
btmaldon
Have you connected it via the USB. I found it only worked when I had the USB and the auxilliary connected up on the Focus
PaigeMarie
Yep had the volume up full
Ahh maybe its that i only connected USB, have ordered a aux jack lead, hopefully that will work with the USB too!
Thankss
x
Stoney871
Do you have this cable?
I think this may be what you need.
Best check with ford whether you do.
[url="http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-FORD-FIESTA-IPOD-USB-CONNECTOR-LEAD-CABLE-/330421544244?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item4ceea8a534"]http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-FORD-FIESTA-IPOD-USB-CONNECTOR-LEAD-CABLE-/330421544244?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item4ceea8a534[/url]
iNath
Install the update from [url="http://www.ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates"]here[/url] then connect the iPhone using the white USB cable only (no aux) Should get track name & sound at the same without the need for Ford cable (redundant now)
PaigeMarie
Thanks everyone its all working now :) xx


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.