Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Streetka... Parking Sensor No Noise?
Ford Owners Club - Ford Forums > Ford Models > Ford KA / StreetKA Club
snorkllos
Hi all

when I put my streetka into reverse, there is no noise as the reverse gear engages, and there is no sensor alarm as you reverse????
Everuthing else is normal, ie reverse liughts work... just the audible alarm, I have been through the handbook and can't find anywhere in it or on internet that suggests there is a fuse or sensor or switch to get this alarm to work.... any clues folks???
cheers
ruth
Stoney871
It would appear that the speaker has packed up or the plug has come out.
I believe that the whole unit will be behind the boot side trim.
Get the speaker and connections checked.
snorkllos
thankyou so much... ironically I broke the blue boot sensor about 2 months ago and my neighbour disconnected it and attached a neew one for me and we had to poke about in the panel you are on about!!! This sounds like a good starting point... i will ask him to have a look for me.. thanks again
Stoney871
Welcome


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.

Warning: require_once(/var/www/applications/ipb/3.4.5/upload/sources/classes/class_email.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/applications/ipb/3.4.5/upload/lofiversion/ipsclass.php on line 1615