Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mondeo Ghia X Small Problem 2 Litre Petrol
Ford Owners Club - Ford Forums > Ford Models > Ford Mondeo Club
nick172sport

just wondering what this issue could be starts great in cold  weather in hot weather you have to pump accelerater when turning over to fire it up same issue if i turn it off and back on when warm no management lights doesnt realy bother me doing this but if its a cheap fix ill get it done cars done 148k guys

wase16ll

could be a problem with a leaky injector, can drip slowly when engine is switched off creating a flooded cylinder/difficult to start when warm

could be a problem with coolant temp sensor

 

can check the cts with a volt/ohm meter, injectors will need to be removed still attatched to rail, power the ignition up to build the pressure, [dont try starting the engine] then watch for any drips, leave it a good 10 mins, then power down and check for drips again.

nick172sport

could be a problem with a leaky injector, can drip slowly when engine is switched off creating a flooded cylinder/difficult to start when warm

could be a problem with coolant temp sensor

 

can check the cts with a volt/ohm meter, injectors will need to be removed still attatched to rail, power the ignition up to build the pressure, [dont try starting the engine] then watch for any drips, leave it a good 10 mins, then power down and check for drips again.

will get this checked had a problem this morning it started then died not using accelerater from cold then it would not start rolled it off my drive then pushed it back on and it started thinkin i must off flooded it but theres a issue



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.

Warning: require_once(/var/www/applications/ipb/3.4.5/upload/sources/classes/class_email.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/applications/ipb/3.4.5/upload/lofiversion/ipsclass.php on line 1615