Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logging in
Ford Owners Club - Ford Forums > General Forums > General Site Requests
SierraYankee99
Why does it always take 2 login attempts before it actually logs me in?

Each time I log in it says you have been logged in as SierraYankee99 please wait while we forward you......

Then it forwards me to where I was before with the same login option. Its the same whether I login at work on IE or home on Firefox.
mintalkin
1 attempt is all it takes me to log in.
SierraYankee99
Thanks, but that doesnt answer my question
SierraYankee99
Thanks to management for a speedy response.......NOT
thesilverfox
Perhaps you should create a thread twice as well?

Seeing as your work and (home?) other PC are having the same issue, it must be an account specific issue. Did you PM admin?
SierraYankee99
Why should I PM admin, this forums is for the specific type of post. It doesnt matter where I login (work, home, girlfriends) I still get the same problem. Its not a biggy just annoying. I just thought someone from Admin would have posted a reply within 3 days of my OP. Never mind.
DanGull
Apologies that you feel ignored - there are two admin members on this site and neither have been around in the past few days. I have only just seen your post myself and am unable to help I'm afraid.

I will PM Vinny - at the end of the day if the admins don't visit the site they won't see a post, whereas a PM notification will be sent to them by email.
SierraYankee99
[quote name='DanGull' post='50044' date='Nov 22 2009, 09:36 AM']Apologies that you feel ignored - there are two admin members on this site and neither have been around in the past few days. I have only just seen your post myself and am unable to help I'm afraid.

I will PM Vinny - at the end of the day if the admins don't visit the site they won't see a post, whereas a PM notification will be sent to them by email.[/quote]


I'm aware of how a forum works matey, I'm also aware of the commitment a forum takes to run (I used to be webmaster at another Ford forum). Like I said, never mind.
DanGull
Oh well that's good then, I'm really glad I could help.
SierraYankee99
[quote name='DanGull' post='50046' date='Nov 22 2009, 09:41 AM']Oh well that's good then, I'm really glad I could help.[/quote]

I'm glad you feel you helped lol.
DanGull
Flamin' 'eck - I wish I hadn't bothered. You ask a question - I try and get you an answer because you're complaining that you haven't got one, but that's not good enough either.
SierraYankee99
Grow up, I said Im glad you feel you helped, I said twice before it didnt matter and I still havent got an answer.
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='50037' date='Nov 22 2009, 07:56 AM']I just thought someone from Admin would have posted a reply within 3 days of my OP. Never mind.[/quote]


[quote name='DanGull' post='50044' date='Nov 22 2009, 09:36 AM']Apologies that you feel ignored - there are two admin members on this site and neither have been around in the past few days. I have only just seen your post myself and am unable to help I'm afraid.

I will PM Vinny - [b]at the end of the day if the admins don't visit the site they won't see a post, whereas a PM notification will be sent to them by email.[/b][/quote]


[quote name='SierraYankee99' post='50045' date='Nov 22 2009, 09:38 AM']I'm aware of how a forum works matey, I'm also aware of the commitment a forum takes to run (I used to be webmaster at another Ford forum). Like I said, never mind.[/quote]


[quote name='SierraYankee99' post='50197' date='Nov 22 2009, 10:51 PM']Grow up, I said Im glad you feel you helped, [b]I said twice before it didnt matter and I still havent got an answer[/b].[/quote]

DanGull does make a valid point up top, that you may have missed out when reading the replies (it's easily done).

If Admin don't pop onto the site, they won't see your thread (especially being in a forum for 'Site Requests' rather than 'Account Requests'); however, if you drop them a PM, they get an email sent to them. I assume the forums you've run before also work in this way?

So if it doesn't matter, why do you need an answer?
SierraYankee99
It doesnt matter, and I dont need an answer I was merely pointing out that despite DanGulls PM to admin it still hasnt stirred admin.
When I ran a forum I made sure I popped on daily to check everything was running ok and no-one was having problem. Thats the commitment I made by agreeing to run it.

I'd ask if someone could lock this now, as its getting to be a typical slagging me off type thread that steered me away from a lot of forums several months ago, but as we've seen no admin are around to kill it.
vinnyvangough
Hi all,

Many apologies for the my delayed response.

I am currently in Littleport, and been fully replacing my pregnant sisters bathroom for her so finding time to pop on the forums and thouroughly look through all posts has been a bit of a job.

I appreciate how annoying log in problems are, and will try my best to help.

Can you tell me exactly what happens when you attempt to log in?

Have you cleared all cookies and tried from there?

Again many apologies for the late reply
SierraYankee99
Hi, yes I've cleared all cookies, browsing history etc. At home I have a dynamic IP but works is through a static proxy server. As stated I login it goes to "You are being logged in as SierraYankee99 please wait....."yada yada yada. Then it hasnt logged me in at all and just takes me back to the guest view forum with the login again. Everything is ok at home as I tick keep me logged in, but when my IP refreshes I have to login again.
vinnyvangough
Very strange, i'll have a think about it but cant see why it would be doing this
SierraYankee99
I've just logged in at work and typically its logged in first time.
vinnyvangough
Lol, All i gotta do is comment it works lol,

Hopefully it will work now.

Not sure why it didnt
SierraYankee99
Its been doing it for ages. Like I said no biggy, just annoying, especially when I only have 30 mins for lunch and have several forums to check and emails to do lol
Steve
it is a cookie problem and having dynamic IP.

I have adjusted cookie settings which should fix the issue. If it doesnt please pm me.
SierraYankee99
Cheers, will do.
SierraYankee99
[quote name='Steve' post='51948' date='Dec 2 2009, 04:55 PM']it is a cookie problem and having dynamic IP.

I have adjusted cookie settings which should fix the issue. If it doesnt please pm me.[/quote]

Right as per advised and sarcy comments in this thread I did indeed PM Steve a week ago saying I'm still experiencing it. Just so everyone knows, PMing Admin doesnt get you a result any quicker than posting a thread, indeed it takes longer!!!
SierraYankee99
[quote name='SierraYankee99' post='56116' date='Dec 22 2009, 12:25 PM']Right as per advised and sarcy comments in this thread I did indeed PM Steve a week ago saying I'm still experiencing it. Just so everyone knows, PMing Admin doesnt get you a result any quicker than posting a thread, indeed it takes longer!!![/quote]


Still longer and no reply. Something else I'm noticing. When I leave the forum then come back it tells me all my posts I made on the last visit are new posts.
vinnyvangough
Hmmm, to be honest i aint spoke to Steve for a while but this thread is noted in the Admins area for him to look at too
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='57194' date='Dec 30 2009, 09:04 PM']Something else I'm noticing. When I leave the forum then come back it tells me all my posts I made on the last visit are new posts.[/quote]

I've noticed this if you log in from different computers throughout the day - it's down to cookies etc as far as I can tell.
SierraYankee99
Not different computers. Its doing it all the time on my laptop and I havent moved off the sofa.
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='57321' date='Dec 31 2009, 04:53 PM']Not different computers. Its doing it all the time on my laptop and I havent moved off the sofa.[/quote]

It will most certainly be related to the log-in issue then (obvious, I know).

Out of interest, how far back does it think your 'new posts' are? When this happens to me, it's usually back to the exact time and date of a previous log-in.
SierraYankee99
[quote name='thesilverfox' post='57351' date='Dec 31 2009, 07:05 PM']It will most certainly be related to the log-in issue then (obvious, I know).

Out of interest, how far back does it think your 'new posts' are? When this happens to me, it's usually back to the exact time and date of a previous log-in.[/quote]

Same as you, to the last time I logged in.
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='57394' date='Jan 1 2010, 01:04 PM']Same as you, to the last time I logged in.[/quote]

When that's happened to me, it's usually been a local cookies issue with Internet Explorer and IE alone.
SierraYankee99
[quote name='thesilverfox' post='57402' date='Jan 1 2010, 03:07 PM']When that's happened to me, it's usually been a local cookies issue with Internet Explorer and IE alone.[/quote]


Again, nope. I use firefox
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='57409' date='Jan 1 2010, 04:40 PM']Again, nope. I use firefox[/quote]

Well, I guess you'll have to either sit tight and wait for admin, or log in manually :)
SierraYankee99
[quote name='thesilverfox' post='57410' date='Jan 1 2010, 04:51 PM']Well, I guess you'll have to either sit tight and wait for admin, or log in manually :)[/quote]

The problem happens when I log in manually. When it relies on a cookie a la keep me logged in it works fine. I cant do that on a shared computer at work though. As for waiting for admin its like waiting for a bucket of horse shit from Shergar for my roses. It aint happening.
Jonny87
[quote name='SierraYankee99' post='57581' date='Jan 2 2010, 10:30 PM']The problem happens when I log in manually. When it relies on a cookie a la keep me logged in it works fine. I cant do that on a shared computer at work though. As for waiting for admin its like waiting for a bucket of horse shit from Shergar for my roses. It aint happening.[/quote]

lol
SierraYankee99
Still no reply either by PM or on here. This is absolutely diabolical management of a forum in the highest degree!
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='60107' date='Jan 15 2010, 12:40 PM']Still no reply either by PM or on here. This is absolutely diabolical management of a forum in the highest degree![/quote]

Maybe the Admin has more important things to worry about, or doesn't like your comments?

Sorry for sarcastic response, but whining about the Admin never gets faster action.
SierraYankee99
This has been going on for over 2 months now and started with a nice post asking why. I received sarcastic answers guiding me to PM admin as I would get a faster response. This I did when changes had been made and Steve instructed me to PM if it didnt solve it, which it didnt. I did this WELL before Christmas and to date have had zero response. I feel my thoughts and feelings about how this is being handled are reasonable and well founded thanks.
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='49999' date='Nov 21 2009, 10:27 PM']Thanks to management for a speedy response.......NOT[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='50037' date='Nov 22 2009, 07:56 AM']Its not a biggy just annoying.[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='50045' date='Nov 22 2009, 09:38 AM']Like I said, never mind.[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='50197' date='Nov 22 2009, 10:51 PM']... I said twice before it didnt matter and I still havent got an answer.[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='50356' date='Nov 23 2009, 10:03 PM']Like I said no biggy, just annoying, especially when I only have 30 mins for lunch[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='56116' date='Dec 22 2009, 12:25 PM']Just so everyone knows, PMing Admin doesnt get you a result any quicker than posting a thread, indeed it takes longer!!![/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='57581' date='Jan 2 2010, 10:30 PM']When it relies on a cookie a la keep me logged in it works fine. I cant do that on a shared computer at work though.[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='57581' date='Jan 2 2010, 10:30 PM']As for waiting for admin its like waiting for a bucket of horse shit from Shergar for my roses. It aint happening.[/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='60107' date='Jan 15 2010, 12:40 PM']This is absolutely diabolical management of a forum in the highest degree![/quote]

[quote name='SierraYankee99' post='60119' date='Jan 15 2010, 02:59 PM'][b]I feel my thoughts and feelings about how this is being handled are reasonable and well founded thanks.[/b][/quote]

Really?

As far as I can see, you've answered your problem already looking back at it. Not to mention the fact you are surprisingly put out when you've mentioned on numerous occasions that you don't mind.
Jonny87
come on now guys, no need to start an argument in this thread :)

I know your bog roll has probably run out by now silverfox, but don't have a go at SY99. He is afterall a time served member and a very useful and knowledgable contributor to the FOC.

I'm sure that an admin will finally get round to sorting out this logging in problem at some point......
vinnyvangough
I will norify Steve again, unfortunately cookies and board problems are not my experties. Escorts on the other hand.........
Jonny87
[quote name='vinnyvangough' post='60251' date='Jan 16 2010, 01:52 PM']I will norify Steve again, unfortunately cookies and board problems are not my experties. Escorts on the other hand.........[/quote] :)
SierraYankee99
[quote name='Jonny87' post='60138' date='Jan 15 2010, 05:33 PM']come on now guys, no need to start an argument in this thread :)

I know your bog roll has probably run out by now silverfox, but don't have a go at SY99. He is afterall a time served member and a very useful and knowledgable contributor to the FOC.[/quote]


Thanks pal, I'm used to this contributor doing this sort of thing. He does exactly the same sort of thing to me on Focusowners. The skill is rising above it. Being time served and a useful contributor doesnt matter to some people.

Had I solved my own problem then it wouldnt be a problem. Its not a big issue but as stated in my original post its very annoying, especially when I'm trying to log in at work in my half hour dinner and I have to log in two or three times and it would be nice if I could AT LEAST get a response from Steve. If your car took 3 times to start EVERY time you got into it would you accept that it starts on the third try or want the problem sorting so it starts first time every time? Thats what we have here.

Personally I dont think its anything to do with cookies or it wouldnt happen on all the PCs I use. Also, the chances are if I'm having this problem, others are too or maybe cant login at all. Who knows.
Steve
Hi Guys

I have looked in to this and I cannot see why it is happening.

Do you have any software such as zonealarm or a firewall?
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='60602' date='Jan 18 2010, 05:33 PM']Thanks pal, I'm used to this contributor doing this sort of thing. He does exactly the same sort of thing to me on Focusowners. [b]The skill is rising above it[/b]. Being time served and a useful contributor doesnt matter to some people.[/quote]

Like in the chat window when you tried to pretend I sent you abusive PMs and that you were reporting me to admin? When in fact, you made this all up? Or was that your brother? Either way, you both always seem so surprised when people have something to say to you. After all, you're the one that criticises a modding community for being chavs and whatnot and has a huge sticker in a tinted out estate rear side window.

But anyway.

The IPB forum, to the best of my knowledge, doesn't allow for individual cookie settings - it's a global setting (domain, prefix, path etc). The fact my cookies work and others, indicates the forum is working as expected. Which therefore points to your work computer, which is requiring you to log in - sometimes twice, as it doesn't allow for saving cookies (strange work policy these days imo).

I would hazard a guess that when you log in at work and read threads, that when you go home, either your cookie thinks those read threads are now unread, or you are forced to log in at home and still have unread threads. When you attempt to keep cookies at multiple computers, one will eventually cause an issue and mean you have to log in where you wouldn't normally (i.e. home).

Unfortunately for your situation, it's pointing towards a user issue rather than a forum issue, unless admin has seriously modified the Invision board. I'd say this is unlikely, as it looks pretty standard to me, with all the standard features, give or take.

Zonealarm etc would definitely have a setting for allowing cookies, but I would hazard another guess that the OP has already checked this, what with other forums not causing an issue.
SierraYankee99
[quote name='thesilverfox' post='60922' date='Jan 20 2010, 04:59 PM']Like in the chat window when you tried to pretend I sent you abusive PMs and that you were reporting me to admin? When in fact, you made this all up? Or was that your brother? Either way, you both always seem so surprised when people have something to say to you. After all, you're the one that criticises a modding community for being chavs and whatnot and has a huge sticker in a tinted out estate rear side window.[/quote]


Huge sticker...????? See the sig lovely boy. What sticker????

[img]http://img.photobucket.com/albums/v497/MKnight/The%20Lady/P030609_1222.jpg[/img]


And the tints are to prevent the thieving scum from seeing

[img]http://img.photobucket.com/albums/v497/MKnight/DSCF0138.jpg[/img]

See what I mean Jonny, always on my case. TheSilverFox, please dont reply to my threads any longer. As for accusing you of PM'ing me to admin I have zero idea what you are on about. If this was indeed my brother then thats between you two not me.
thesilverfox
[quote name='SierraYankee99' post='61017' date='Jan 21 2010, 12:21 PM']Huge sticker...????? See the sig lovely boy. What sticker????


And the tints are to prevent the thieving scum from seeing

TheSilverFox, please dont reply to my threads any longer. As for accusing you of PM'ing me to admin I have zero idea what you are on about. If this was indeed my brother then thats between you two not me.[/quote]

Looks like the sticker has gone then. Well done! I doubt anyone would want to break into your car though.

Good luck resolving your PEBCAK error.

And it's a deal - I promise not to reply to your threads any more. Oh wait ...
vinnyvangough
Lay off each other, whatever problems there are between you two on other forums, please dont bring it to FOC.

Thankyou
SierraYankee99
[quote name='vinnyvangough' post='61276' date='Jan 22 2010, 11:36 PM']Lay off each other, whatever problems there are between you two on other forums, please dont bring it to FOC.

Thankyou[/quote]


Sorry Vinny, but its clear to see who started it here. Yet again on this forum I am the victim of slatings (the exact reason I stopped coming on here many months ago) so time does not change anything. I've had enough of it on here. I've given this forum more than enough chances and its always the same. I ask a question about a problem I have and end up getting myself and now my car slagged off in open forum. Well if thats how its gonna be then I'm sorry thats not a forum I'm interested in being around. Good luck and goodbye.
Jonny87
ffs, why do people keep pissing SY99 off?

Has the forum upgrade fixed your problem SY99?


Full Colour Version: Logging in
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.