• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Spence

Budding Enthusiast
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Spence

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    Fiesta 1.25 Zetec
  1. Yup. Weirdly, the iPod works fine volume-wise just plugged in via Aux (but obviously that doesn't give full control from the stereo), and a normal USB stick also works fine, but when the iPod's in via aux and Apple cable the volume is totally screwed. HOWEVER.... just tried it with the iPod in an Apple dock, connected via Apple lead and aux, and it works fine... So it needed the dock (pre-amp)? Surely it shouldn't? Weird... Still, not bothered about how it works as long as it works!
  2. Hi, newbie here... Just picked up my new Fiesta Zetec last week (a 59-plate ex-demo), and when I attach my iPod using the apple connector and separate aux cable, I can see everything on the dashboard display, but even with all volume controls as loud as they'll go, I only get minimum sound from the stereo. It's fine for CDs/radio etc, just problematic with the iPod. Anyone else experienced this? Is it likely to be a software/firmware issue?