Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


JonnyFordFocus

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About JonnyFordFocus

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    Focus
  1. Hi, My mate somehow managed to get a bag strap stuck in the lock bit on the inside in the boot of my car, it cant be pulled out its too tight, and now the boot wont open and the door light is lit up now on the dash. Any ideas of how to open up the boot or get the strap off??
  2. Yep theyre the plugs i had and thats exactly how i fitted it. I checked over it when i swapped them back and im sure i did it correctly, ive fitted h/u's before for my myself and mates with no problems. I did also fit the stalk adapter which i havnt done before though but it seemed really straight forward.
  3. Thanks for your reply, I decided in the end to just put the old h/u back in to see if that helped and its back to normal and seems to be working fine whereas before there was no electrics at all, any idea how the aftermarket h/u could have caused this to happen???
  4. Hi, today i fitted my aftermarket head unit in my new car, a ford focus. Its the same aftermarket head unit i used in my old car and i had no problems. After i fit it today it worked fine. About three hours later i went back out and the car started but choked a little bit. Another three hours later and ive gone out again to find that the electrics seem to have gone. The car wouldn't start electric stuff like the interior lights, stereo, dashoboard lights etc came on and went off and there was a faint thud sound and then everything went. There seems to be a little bit of life in it but theres definitely a problem with the electrics caused by the head unit fitting... I'd be greatful for any help please!!!! Cheers