Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


007angel1989

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About 007angel1989

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model Fiesta
  1. Hello,

    My name is Justina,i saw your profile today at this site (www.fordownersclub.com) and i love it also became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email directely to my email address so that i can reply your mail and also give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address(justinadavids23@yahoo.com) i believe we can move fro...

  2. Ford Fiesta 02 Eac Fail

    Have now got the instument cluster replaced (not cheap) and the car is still displaying the same fault!!!! This is becoming a very big proplem.
  3. Ford Fiesta 02 Eac Fail

    Anymore help, advice or info would be great, im still struggling with the problem. I love the car looks wise and want to avoid selling up, but now worried that I will never trust the car. Has anyone had this problem fixed?
  4. Ford Fiesta 02 Eac Fail

    Thankyou, will be trying to get in touch with ford again soon.
  5. Ford Fiesta 02 Eac Fail

    Please can anybody shed some light on this very annoying problem. I have recently purchased a Ford Fiesta 02 plate and I have a intermittent problem with the car, when the EAC fail message on the dashboard cluster appears and the car then becomes undrivable above 18 miles an hour. I have had several diagnostics, but no fault codes are being stored. After giving in and going to Ford, they suggested that the instrument cluster or the Powerchain control module needs replacing with no idea which one it might be. As they are both expensive, I am aprehensive getting the work done in case the car will still have this problem, which will mean more money. This has been happening for about two months now, yesturday when the error occured, sometimes the car displayed the EAC message and sometimes it did not with the fault still occuring. With serveral restarting attempts apox 15, the car then seemed ok again, but my partner said the car felt slugish. Has anybody else had this problem and had it resolved? Any help would be very much appreciated.