• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


phillt

Budding Enthusiast
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About phillt

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    focus 1.4 cl
  1. coolant in plug pots

    No evedent loss of coolant Changed the plugs today and started to run better not 100% will change the HT leads tomorrow see ho that goes. THANKS FOR LOOKING REGARDS PHILL
  2. coolant in plug pots

    My 1999 1.4 focus has been running sluggishly over the past month and I got round to look at it today. I removed the cover for the plugs and was greeted by condensation over the underside of the cover the plugs have a divider between 2 & the sensor next to plug 3. In the bottom of plugs 1&2 it is dry but in the bottom of plugs 3&4 there is what I can only describe as a mush about 3mm deep the same colour as the coolant. Q. is the sensor something to do with the cooling system and would a replacement seal rectified the mush problem and would a new set of plugs rectified the sluggish running?