Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


kcboy

Budding Enthusiast
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About kcboy

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model 2001 focus 1.8 td
  1. Hi thanks for reply, just got mondeo back today all fixed so he managed to do it for me only costing me £50. thanks for all your help
  2. Hi ive heard that some code in firing order too, not sure what sequence he is coding them in, and yh using the code which is stuck on the injector it accepts it but doesnt seem to store it thanks
  3. Hi ive recently bought a 52 plate mondeo 2.0 TDCI 130bhp, and the glow plug light was flashing and running in limp mode and smoking. Got the fault code P2336 cyl 1 above knock threshold so replaced injector and it accepts the code but for some reason isnt storing it. Am not sure what software there using as my dad mate who works for RAC is doing it. Can anyone help me and suggest why this could be happening? thanks
  4. Hi ive rapped duct tape around the slit to see of it still makes the noise and it does so carnt be that, i am still going to replace the hose thanks.
  5. Well the two big pipes that run into the intercooler have oil on them and one pipe has a little slit in it, do you think this could be the problem, its a loud nosie aswell thanks
  6. Hi guys am new to this forum and recently purchased a 2001 ford focus 1.8 td cl 120000, i am having problem with it as the revs increase to around 2000-2500 rpm it makes a loud houling noise and them sometimes stops for a while and then starts again, could anyone help me out and tell me what the problem is thanks