• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


D4v1d

Budding Enthusiast
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About D4v1d

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    Ford Galaxy
  • UK/Ireland Location
    Shropshire
  1. Thanks Jouxy. I went back to the basics and started to go through the fuses one at a time. I found that a 10amp stated as a fan fuse had blown. I replaced it and the wipers started to work straight away. I thought that the wiper fuse was listed as a 30amp fuse. I have a MkII Galaxy 04 130Bhp, Is the fuse identifier for the fuse box correct on this car?.
  2. Hi everyone first post here, But it's a fault I need fixing. I went out to the car yesterday, started it fine, then noticed that the wipers didn't turn on. Then I remembered that once the wipers wouldn't wiper across the windscreen unless the car was moving forwards (I thought this was really weird) so I tried to wash the windscreen and the wipers didn't respond at all. The rear wiper works fine. The fuses seem fine, I looked at the wiper motor today, It all seems fine at a quick glance. I drove the gear box with a spanner to the mid stroke, when I turned the ignition on, the wiper motor drove to the parked position but wouldn't drive as to wash or wipe the wind screen, Is there some thing I'm missing?.