• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


thegrimreaper2007

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About thegrimreaper2007

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Simon

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    Mondeo 2.0 GhiaX
  • Ford Year
    1998
  • UK/Ireland Location
    Essex
  • Interests
    Classic Cars
    General Automotive
    Car Restoration
    Computers & Electronics
  1. Thanks Sparky2011 Worked a treat!!!

  2. O/s Dipped Beam Not Working

    Hi yeah checked that, but its all sorted now thanks...turned out the new bulb i bought was faulty....didnt expect that!!! so looked at everything!!! Just goes to show that just because you buy something new, u shouldnt take for granted that its gonna work!!!
  3. 2781

    Your radio code.

    R's

    Sparky.

  4. O/s Dipped Beam Not Working

    Hi all, just wondering if anybody can shed any light on a problem im having!! I recently had a minor accident, which meant i had to change the offside headlamp unit on my mk2 ghia x. Everything went ok and all lights worked once it was fitted!! However a couple of days later, the dipped beam has stopped working, although i still have side lights and full beam, indicator and fog !!! I have checked the obvious like fuses and relays and swapped the bulbs over from side to side, i've even tried running a feed from the nearside light to see if the o/s will light up, but it doesnt!! I have put a voltage meter on the back of the bulb connector, with the lights on im getting a good reading of just over 12v, so there is definately power getting to the connector. If i place the voltmeter across the fuses i dont get any reading on the o/s and a good reading from the nearside, but if i remove the fuse and test for voltage across the pins on the offside again i get a good reading, so i assume there is power going to the fuse. Its got me baffled. I've also read that apparently in the haynes manual it says to check the R9 relay is seated correctly if this happens, but it seems to be fine, i have pulled it out and pushed it back in a few times. Why wont the dipped beam work on the o/s???? HELP!!!! got my MOT in 2 days time!!!!
  5. Radio Codes

    hi can anybody help, disconnected my battery today , and yes u got it!!! the radio now doesnt work, needs a code. its a 6000cd fitted in a 1998 mondeo 2.0 ghia x. serial number is M005614.