• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


lenny99

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About lenny99

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Lee

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    S MAX 2.0l TDCI TITANIUM
  • Ford Year
    2007
  • UK/Ireland Location
    Sussex
  1. Hi everyone im hoping someone can help. I have a 07 plate 2l TDCI s max which keeps cutting out when I start the engine. I turn on the ignition and the engine start but only for about half a second then cuts out. It does this 2-3 times in a row and then will start and drive with no problems. Any ideas?? Thanks in advance.
  2. Hi everyone im hoping someone can help. I have a 07 plate 2l TDCI s max which keeps cutting out when I start the engine. I turn on the ignition and the engine start but only for about half a second then cuts out. It does this 2-3 times in a row and then will start and drive with no problems. Any ideas?? Thanks in advance.
  3. Thanx zypeng REALLY HELPFUL!!!
  4. Hi everyone im hoping someone can help. I have a 07 plate 2l TDCI s max which keeps cutting out when I start the engine. I turn on the ignition and the engine start but only for about half a second then cuts out. It does this 2-3 times in a row and then will start and drive with no problems. Any ideas?? Thanks in advance.