• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


jts

Budding Enthusiast
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About jts

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Justin

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    S-Max 2.0tdci Zetec
  • Ford Year
    2007
  • UK/Ireland Location
    Warwickshire
  1. Power Loss

    Hi, I had a loss of power over the weekend with our 07 s-max 2.0 tdci, the engine malfunction light came on and it was as if the engine had literally lost half its power. It still drove, but pretty slowly. I managed to drive the 2 miles home, then the following day it was back to normal, no engine malfunction light and back to full power. Has anyone experienced anything like this before? Any advice would be appreciated, obviously I guess I should take it in, but if it is working fine now, will the garage be able to diagnose a fault?
  2. Power Loss

    Hi, I had a loss of power over the weekend with our 07 s-max 2.0 tdci, the engine malfunction light came on and it was as if the engine had literally lost half its power. It still drove, but pretty slowly. I managed to drive the 2 miles home, then the following day it was back to normal, no engine malfunction light and back to full power. Has anyone experienced anything like this before? Any advice would be appreciated, obviously I guess I should take it in, but if it is working fine now, will the garage be able to diagnose a fault?