• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Hannah1982

Budding Enthusiast
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Hannah1982

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Hannah

Profile Information

  • Gender*
    Female
  • Ford Model
    1.6 lx
  • Ford Year
    2005
  • UK/Ireland Location
    Surrey
  1. Please Help !!

    Hi, Yes I found that this can be a problem, so I taped up my washer jet tubes so no water could get into the head, but still it filled up. Thank you though :)
  2. I bought a ford focus 2005 plate in April, last year and have never been happier with a car. However I have ran into major problems and could really do with some advice. I had 8 months of smooth running and no problems, then I had it serviced. The spark plugs and HT leads were replaced as covered in orange dry dust (rust) It looked as though there had once been a water leak in the spark plug well! I thought nothing of it as it was dry. However I replaced it with trade plugs and leads not ford's own. Since this was done I have had engine mangement light come up due to misfiring. I found that the the spark plug well was full of water (2-3cms) and the trade leads didn't fit as tightly so the water had got up to the spark plugs and was causing the misfiring. Since I have dried out this area and replaced with ford parts, it has been fine for 2 months now there is water in here and it's misfiring again! I have looked on forums for an idea but they say leaking from the washer tubes this is not the case for me as I have duct taped them and no signs of water. I have not washed the car, used a jet wash on the engine or had rainfall. I can't afford to take it to the garage as am in my final year at uni. Could anyone help please?? I would really appreciate it Hannah x