AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Nidasol

Budding Enthusiast
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Nidasol

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name Nick

Profile Information

  • Gender* Male
  • Ford Model Mondeo
  • Ford Year 2010
  • UK/Ireland Location Sussex
  • Annual Mileage 30,001 to 35,000
  • Interests Classic Cars
    Travel
    General Automotive
  1. Hi Pragmatix, no oil evident, totally clean engne bay......
  2. Hi, New to the forum so please go easy on me. 2010 mondeo 2.0 ecoboost powershift, Great car to drive but when I bury the accelerator, and put the engine under pressure, the engine light comes on normally between 50-70 and there is a loss of power, and a definite stuttering in power delivery. This has also happened above 80 as well, but obviously not in the uk. Does anyone know about this, and the solution, other than not accelerating hard, as this means that I'll never be able to overtake.......... Ford dealership not able to give me an answer. Also the sat nav system has decided to not work on several occasions, no bluetooth, satnav, or usb but radio works, leave it overnight and all working again???? Thanks
  3. Hi, New to the forum so please go easy on me. 2010 mondeo 2.0 ecoboost powershift, Great car to drive but when I bury the accelerator, and put the engine under pressure, the engine light comes on normally between 50-70 and there is a loss of power, and a definite stuttering in power delivery. This has also happened above 80 as well, but obviously not in the uk. Does anyone know about this, and the solution, other than not accelerating hard, as this means that I'll never be able to overtake.......... Ford dealership not able to give me an answer. Also the sat nav system has decided to not work on several occasions, no bluetooth, satnav, or usb but radio works, leave it overnight and all working again???? Thanks