AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


mrmetallica

True Ford Enthusiast
  • Content count

    667
  • Joined

  • Last visited

About mrmetallica

Contact Methods

  • First Name
    john

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    focus titanium 1.6
  • Ford Year
    2009
  • UK/Ireland Location
    Greater London
  • Annual Mileage
    0 to 5000
  • Interests
    Car Modification
    Computers & Electronics

Recent Profile Visitors

3,292 profile views
  1. i messed up my lcd display on my 09 focus what i did was buy clocks the same and took the lcd out of the new clocks and put them in the old ones and all was ok again. not sure about mot .wouldn't think it would fail
  2. when i went for a mot on mine couple months ago the main bem wouldnt work they tried new bulbs but that didnt help .turned out it was the connectors in the plug that goes to the passenger fuse box
  3. id assume it has to be modified .but thats how i set mine up to double lock
  4. needs doing with elm just tick a box and thats it
  5. simple job to do .ive done my last 2 focuses no problems
  6. ive had mine not working a few times .it just sorts itself out and works again the following day .very annoying .
  7. has anyone installed a lock to the glove box at all . ive seen one person has done it but im thinking of actually installing one in the actual handle
  8. i get a squeak i think its from the rear seats or parcel shelf rubbing
  9. i recon all these messages are caused by dodgy connectors . i went through hell a few months ago .car kept coming up with engine mail function kept cutting out . i took apart the connector in passenger footwell and just connected the wires toghether and taped them up .all has been ok .untill today when it cut out and hen started up again and its been ok ever since .ive not found any reason for any of the errors . had mot done this year and the main beam wouldnt work and turned out to be the wires on the fuse box
  10. is that death magnetic lol
  11. lets hope fords realise
  12. that will be it . nice one lol
  13. i went to black circles great price and the tyres i chose are fine .cant remember what they were lol
  14. you look too young to be behind the wheel Lenny lol
  15. i had climairs never had a problem with them until i was tying something on the roof and forgot to open the drivers door and the rope broke the drivers side one . so i see hekos at half the price and got them .i know why now .the drivers rear has come of and the over are loose . if i could buy one drivers climair i would put the climairs back on i have 2 brand new heckos not fitted to get rid of