• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


maximus00

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About maximus00

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    2004 1.4 duratec
  • UK/Ireland Location
    Ayrshire
  1. i have a 2004 1.4 duratec and the radios been fine up until a few weeks ago. it wont find any stations at all , but sometimes works for a certain period of time maybe 15 miles and then cuts out and all you get is static. i have taken the radio out and made sure everything is plugged in and all seems ok .Also i took the in-car light out and checked the connection to the aerial was ok and that was fine too. if u manually tune it i can pick up some radio but not clear enough ???? am baffled Wonder if any-one had any other ideas it could be ?
  2. Welcome to the Ford forums maximus00 :)