AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


clubber

Budding Enthusiast
  • Content count

    109
  • Joined

  • Last visited

About clubber

  • Rank
    Feet Under The Table
  • Birthday June 15

Profile Information

  • Gender* Male
  • Ford Model ST3
  • Ford Year 2008
  • UK/Ireland Location Berkshire
  • Annual Mileage 0 to 5000
  • Interests Motorsport & Racing
    Car Modification
    Food & Drink
    Computers & Electronics
    Sports & Leisure
  1. Is cruise control working on the 2.5l ST/RS engine yet?
  2. Anyone Retrofitted Power Fold Mirrors?

    Check the wires, one of the connections has 2 wires going into it.
  3. We've bought one over at http://www.focusrsoc.com There is a thread where you can pay and get auto power folds for £15
  4. Anyone Retrofitted Power Fold Mirrors?

    Plugs connect into the module
  5. Tried it and it doesn't work, says wrong PCM
  6. I thought about doing that but didn't try it in the end. I will try it when I get a chance. I'm at the stage where I'll try anything lol
  7. Correct, ST/RS did not have factory cruise control, nor was it an option. Maybe you are right, PCM may not support cruise. I don't know anyone that has cruise control on their ST. I am not giving up yet.
  8. When I press '+' the light still doesn't go on. I have tried at 50mph. Cruise is enabled in GEM, HEC and PCM. I have all the pedal switches and wires.
  9. When I read VID-block, integrated speed control is ticked. I will try again with pressing 'on' after engine start. I have a light on my dash for cruise control (I checked it with led test 'trick'). The light does not light up when pressing the 'on' button.
  10. Ford buttons mate, I have a 4 spoke steering wheel.
  11. This is doing my head in. The car can "see" the buttons as I have tested them with the rear heater switch "trick" I have all the wiring and switches present. I have activated cruise in GEM, HEC and PCM with ELMConfig 0.2.11c Could there be a fuse or relay that I need? Or is it only possible to do this in IDS?
  12. The software number on my PCM is 10/10/2007 Under firmware number it says N/A Would a PCM update help?
  13. I have done this and get the "Writing VID-block completed" confirmation Cruise still doesn't work. The car can detect the buttons as they all play a sound when I use the rear heater switch "trick" For some reason I can't add pictures so I can't upload the screenshot of ELMconfig I'm pressing ON the + to activate cruise on the steering wheel buttons. Is there a minimum speed before cruise works?