paul05

Budding Enthusiast
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About paul05

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    focus 1.6 zetec
  • UK/Ireland Location
    Durham
  1. Cheers John had checked these just turned out to be an expensive job :(
  2. Will need to plug it into to diagnostic computer and see what fault code it brings up
  3. Hi Tommy had new gem/fuse fitted and programmed but kept blowing fuse, local garage stripped motor down cleaned etc now working ok for now, but interested to see wherewater ingress was situated
  4. Checked earths ok, motor defo working ,ford telling me multifunction fuse board at fault £300+reprogramming just hoping the rain stays off
  5. Have tried working stalk on still the same ,ford telling me its the multifunction fuse board £300+ GULP :(
  6. Cheers Dan, fuse is ok but will look into the Earths
  7. Hi currently have problem with my windscreen wipers on my ford focus 1.6 zetec 05 ,when driving wipers just stopped working, have checked motor this is ok,checked wiper stalk ok you can hear a clicking sound so must be sending signal(rear wipe and washers are working fine) fuse ok,not 100% on relays but only two in fuse box in car and swapped these two but still not working, anybody got any ideas ? cheers Paul Quote MultiQuote Edit
  8. Hi currently have problem with my windscreen wipers on my ford focus 1.6 zetec 05 ,when driving wipers just stopped working, have checked motor this is ok,checked wiper stalk ok you can hear a clicking sound so must be sending signal(rear wipe and washers are working fine) fuse ok,not 100% on relays but only two in fuse box in car and swapped these two but still not working, anybody got any ideas ? cheers Paul
  9. Welcome to the Ford forums paul05 :)