• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


WiseOldPaladin

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About WiseOldPaladin

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    97 Fiesta 1.3
  • UK/Ireland Location
    Sussex
  1. My battery is not getting any charge from the alternator. When I test the voltage at the alternator my meter is showing 19V. I know that is too high and that the alternator needs replacing. But what is confusing me is that when the motor is running (having jumped it from another car) checking power at the battery is not showing anything like that voltage (9V max soon after , surely if the alternator is thowing out that much power, it should be going into the battery, (of course that'd kill the battery) Has anyone come across this before? It may be relevent that the starter motor packed up a few weeks ago and has been replaced.
  2. Welcome to the Ford forums WiseOldPaladin :)