• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Dychie

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Dychie

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 02/04/1973

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    Focus C-Max 2.0tdci
  • Ford Year
    2005
  • UK/Ireland Location
    Denbighshire
  • Interests
    Classic Cars
    General Automotive
    Motorsport & Racing
    Car Restoration
    Car Modification
  1. Happy Birthday Dychie!

  2. Hi all, New to the forum and to fords in general my last ford was a mk5 escort cabriolet. I purchased a top spec ghia C-max 2.0tdci 2005 a few weeks ago and experiencing so running issues car starts and runs fine at tickover hot and cold its only when revved above a 1000rpm it sounds like its missing running on three cylinders. There is no smoke, power seems 100% with masses of torque even on full boost it feels like its on three cylinders lumpy, fuel economy normal. Any ideas, i suspect, egr, fuel injector, or clutch, or a combination of all three. No warning lights on. HELP HELP.
  3. Welcome to the Ford forums Dychie :)