• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Drone79

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Drone79

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    Mondeo LX 2001 1.8
  • UK/Ireland Location
    Northumberland
  1. Hi guys, I've been having a problem with intermittent starting failure and misfiring at low revs - so I've started a little troubleshooting and the plugs looks a bit worse for wear. I've changed them all this morning, andfound that I simply cannot get the furthest left HT lead (the longest one)back on the plug. When I checked them yesterday I had the same bother, but it went on eventually. However today... If I take the plug out, it's no bother. Put it in, attempt to put the lead on and it just will not go! Has anyone come across this before? What the heck could be stopping it fitting back? It's driving me mad!
  2. Welcome to the Ford forums Drone79 :)