Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


MondeoLAD

Members via FB
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About MondeoLAD

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Ford Model mondeo tdci
  • UK/Ireland Location Nottinghamshire
  1. Mk3 Mondeo Tdci Problem

    well i changed my EGR and still going into limp mode ... am gunna blank it off and see what happens ... gunna change a boost hose i taped up cuz of a little hole ... chgeers
  2. Mk3 Mondeo Abs Problem

    yeh checked the wiring under the rear seats are fine ..... ive got power on the passenger side ... not just on the driver side ??/
  3. hi ive been very busy today .. changed my rear speed sensor and hub . to find out . that . its not the sensor ... its the wiring .... there no power at all going into the driver side ABS Loom . but 11v going into the passenger side .... ???? any ideas ????? the only bit of power its getting is 0.05v ??? Cheers
  4. Mk3 Mondeo Tdci Problem

    ive had it on a reader .and the egr is the only thing comming up . got 1 comming tomorrow to try ..... still gunna blank it anyway .. cheers
  5. 6000K Halogen Bulbs - Mk3 Lighting

    search ebay with what i ave wrote ..
  6. Mk3 Mondeo Tdci Problem

    im gunna blank it ... cheers
  7. 6000K Halogen Bulbs - Mk3 Lighting

    6500k 55w headlight bulbs ... very good . got a set comming for my mk3 mondeo ..
  8. Mk3 Mondeo Tdci Problem

    its the EGR Valve got code p0405 ....
  9. Mk3 Mondeo Tdci Problem

    the maf has been changed .. and the egr pipe has been changed
  10. hi just brought a mk3 tdci euro 4 engine 55 plate mondeo the problem is really wierd if u drive it hard after 3000rpm it will go into limp mode ... but if driven sensibly it will go all the way round the rev range ???? when i brought it the guy said it has had a second hand turbo actuator on it . as the old 1 failed .. . and he was told sometimes they need recoding ??? is this true ?? or not ??? also today i unplugged the MAF Sensor ( airflow meter ) and the car didnt run no different ..... but im sure it should of ran lumpy and smokey with out that connected ?????but the engine management light did come on ??? but went off when reconnected MAF Sensor . it starts first time in a morning . no smoke from cold when started . and no smoke when driving .... engine is a little knocky but put that down to a diesel knock the things i have tried is Clean EGR Valve Unplug MAF Sensor ( Changed MAF Sensor as it brought code p0100 up ) Changed Boost Pipe As it was split Changed Airfilter As it was black .... checked for a power feed to MAF - All Workin Fine What else could it be ???? its got 148k on clock .... Im still getting 40mpg combined ....which i think is good ???? and around 35mpg round town .....
  11. Newbie

    hi my names john im 23 and drive a mk3 tdci 130bhp mondeo .. from nottingham
  12. Welcome to the Ford forums MondeoLAD :)