Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Discounted Car Insurance: Owners Club insurance could save you money on your car insurance. Get a quote

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!


PollyP

Budding Enthusiast
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About PollyP

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    Fiesta 2009 Diesel titanium
  • UK/Ireland Location
    Bedfordshire
  1. Hi Sam No haven't a clue what causes it, it appears very common and could just be cheap/bad components Possibly a 'dry solder joint' but so many people seem to have had the same problem, I'm surprised Ford hasn't had to do some recall. Polly
  2. Hi Sam Thanks for getting back. Whilst researching the problem I came across a 2009 forum on this fault. They solved the problem by pulling and re-inserting a fuse from the passenger fuse box. 7.5 FUSE NUMBER 20 (FOR MULTI-FUNCTION DISPLAY ETC) see page 107 onwards in hand book. I've taken that out and put it back in and problem solved (hopefully for good) I can only assume your flat battery and jump start had the same effect, but if you need to do it again ,empty your glove box, squeeze the sides of the glovebox inwards to release and drop the glove box out of the way and then the fuses are clearly accessible.. Hopefully we won't need to do it again. Regards Polly
  3. My Ford Fiesta 2009 Titanium Diesel has just developed exactly the same problem. Samster have you managed to get this fixed yet? Was it a general fault caused by damp weather and does anybody now if this is a common design fault likely to be subject to a Ford recall? Thanks Polly
  4. Welcome to the Ford forums PollyP :)