• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Ant81

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Ant81

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Ant

Profile Information

  • Ford Model
    Focus 2.0 TDCI (136)
  • Ford Year
    2005
  • UK/Ireland Location
    Essex
  1. Cold Start Problem Tdci 2.0 136

    Hi All Just been reading through all the comments as I'm currently going through the same problems and thought I'd find some tips here. I first thought it was electrical as had a new alternator fitted by an uncle on the drive and then replaced the battery - still had the problem and so thought it needed a service and maybe the alternator hadn't been fitted properly. Had that done yesterday, the garage cleared a load of crap out of the fuel filter, have checked the glow plugs (they were all good) and we're still at a loss. Have been referred to a diesel specialist next which who I'll be calling tomorrow but will mention the fuel line and see if they can find anything wrong there.
  2. Welcome to the Ford forums Ant81 :)