Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


spankywade

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About spankywade

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name stefon

Profile Information

  • Ford Model mondeo
  • Ford Year 2007
  • UK/Ireland Location Dorset
  • Annual Mileage 0 to 5000
  1. Right i shall start from the beginning. Had issues a while back which related to a glow plug as it wouldnt start. Still had issues with it starting immeiately but as the manual states to allow 30 seconds cranking to start the car in cold weather i put it down to the horrible cold we have had for a while. Had to replace the battery 2 weeks ago as it completely died. Been working "ok" since then apart from being hard to start. Randomly the other day it took 3 attempts to start (like normal lately) but when it finally starter i had no radio. Just a dead display and it wouldnt respond like a fuse had gone. Went out this morning and very slow starting and wouldnt fire. Gave up, got a lift to work and came home to a dead battery. Lights come on, headlights are going on full. As soon as i turn the key the lights go very dim and nothing. No clicks, nothing. Every minute i hear a random click from the engine compartment fuse box as if something is trying to start or something? Key not in ignition, just the bonnet is open. Could this mysterious relay/fuse be whats causing my battery drain and horrible start? Please help me im so frustrated
  2. Welcome to the Ford forums spankywade :)