• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Memorex

Budding Enthusiast
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Memorex

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Jan

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    MK2 Facelift 2009 1.6 TDCI
  • Ford Year
    2009
  • UK/Ireland Location
    Other/NonUK

Previous Fields

  • Location
    Germany
  1. Good evening guys! After my cruise control works, I wonder if I can start a manually initiated cleaning my diesel particulate filter with elmconfig?! Some idea? regards
  2. I have it! But it was not your tip Dezwez. I have the baud rate set to 500.000kbs, but just get another error message. So I like just now tried it, but then loaded from the file. Previously I had a file saved WITH cruise control marks. Then I simply clicked write to PCM and it worked! Test ride was perfect! Thank you all! This is an awesome forum here! edit Yes, I had selected the correct PCM.
  3. Yes! Its on auto mode. Other programs done fine with 500 000kbs.
  4. Hello! I need help! I read all the topic. I want to activate the Cruise-Control in the PCM. I can read the PCM, i can activate the Cruise Control but i can't write the PCM again. I get always this screen. Can somebody help me? May the ELM is broken? Somebody know this screen? THANKS!!!!
  5. Hello! Sorry for my bad english. I need some help. I build the interface like the first page of this topic. Then i have to code the interface, right? There is the problem. I can code the first "atpp2asv38". Then come the ">K". But all the other commands dosen't geht a ">K". What did i wrong? Thank you for your help!
  6. Welcome to the Ford forums Memorex :)