• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


s90jny

Budding Enthusiast
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About s90jny

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    bobby

Profile Information

  • Ford Model
    focus rs mk2
  • Ford Year
    2009
  • UK/Ireland Location
    Inverness-shire
  1. Yes disconnecting the battery solved half the issue. I then had to reset 2 fault codes before the kuga would start. thanks for the help
  2. no i wasnt using the bluetooth. i have tried all methods available - under the hec tab it says no data(like it does with the ignition off) yes i have back up..... but they cant be written to it due to the no data warning
  3. i update the dash rom(no issues) i added eco and shift light (no issues) on the hec tab i was on tab 3 (the 1 that has the warning about not connecting via bluetooth) when i pressed read it all failed and wont come up.
  4. i never unplugged the instrument cluster??????
  5. I have a mk 2 rs and have updated my dial etc using the elm software with no issues. I updated my dads ford kuga and it was working fine. I went to read the chimes page and now I have no instrument panel at all and it wont start. somebody help!!!!!!!!!
  6. Welcome to the Ford forums s90jny :)