Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


bazzaboy09

Members via FB
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About bazzaboy09

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name barry

Profile Information

  • Ford Model mondeo 2l tdci
  • Ford Year 1975
  • UK/Ireland Location Essex
  • Annual Mileage 50,001 upwards
  1. Mondeo Problem

    took a part and put it in ultrasonic cleaning. not the electrical bit.
  2. Mondeo Problem

    Hi people. I have a 55 reg 115 2l mondeo which had a fault coming back as P0203 - Cylinder 3 Injector Circuit Malfunction. so we did a leak back test and it poring out with diesel. my brother then took it out straight away without starting it and took the injector apart and cleaned it up. he then put the injector back and now its just cranking over and over with a fault of low fuel pressure when cranking. but it did run before he took apart. we had another injector which allowed the engine run before he did above, So put the injector back and coded it back in, and try and it is still coming up with low fuel pressure. Any ideas would be great Barry Ps on the diagnostic it is showing a bar of 17 when cranking.
  3. Ok guys, I am going to give you has much info i can about the problem. Now one day i was driving car it was fine and i was doing around 90 in the outside lane, I know naulty But then the car just lost power and i had to turn the key on and off to start it again. The glow plug light came on so i slow down and limp home. I Park the car up and in the morning try to start it, And it turn around 7-8 times before it starts. This went on for a few days until one day it ran my battery down to the point i could not start it. But i got it started with a jump. So change the glow plugs and fuel filter and its made no difference to the problem. another problem i have had before this was for months i have had black smoke when i put my foot down. now if i put my foot down to around 60mph it just stalls and goes into limp mode. From 3 days ago the car does now not start at all. But the strange thing is that if i jump it from another car it will start but idle !Removed! until warm and still stalls on around 60 but runs ok if you take it easy, I have got a code of p0251. Could this be piston rings with lost of compression or something else. Sorry if this was all over the place And thank you in advance.
  4. Welcome to the Ford forums bazzaboy09 :)