Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Discounted Car Insurance: Owners Club insurance could save you money on your car insurance. Get a quote

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


pbbyc

Budding Enthusiast
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About pbbyc

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Callum

Profile Information

  • Ford Model
    Fiesta Zetec S Mk6 1.6 CDTI
  • Ford Year
    2005
  • UK/Ireland Location
    Durham
  • Annual Mileage
    0 to 5000
  1. Hi Ford Owners Club I've recently upgraded my sound system in my 2005 Ford Fiesta Zetec S 1.6 CDTI. After replacing the triple stack with an after market head unit, I've connected an old sub I had. All went is sweet & works well. Now here is the problem... When I accelerate or drive the sub seem's to cut out. The only thing I can think of that maybe effecting it, was the automatic volume control? I was wondering if there was a way to maybe cut/disconnect a wire feeding into the Head Unit that would stop this? Or if anyone else has experienced this, how did you solve it? I'm really scratching my head on this one. Thanks Crew!!
  2. Welcome to the Ford forums pbbyc :)

    1. pbbyc

      pbbyc

      Cheers Steve!! 8)