• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


matto224

Members via Twitter
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About matto224

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    matt

Profile Information

  • Ford Model
    mk4 fiesta 1.25 zetec
  • Ford Year
    1999
  • UK/Ireland Location
    West Midlands
  1. Problem With My 1.25 Fiesta Zetec Climate !

    i have a mk4 fiesta and i have the same problem my engine struggles to run the air conditioning i have heard its common on little engines for the revs to drop while the air con is on if its really bad i would say it get it seen to but if its only a little i would live with it! hope this helped
  2. hello ! im wondering if anyone could give me some advice on my situation i have a ford fiesta 1999 with the 1.25 zetec with 49.000 miles i have just had a cam belt change with all the tensioners and the water pump etc and also the fan belt and now im having problems! it will start and run and idle okish but not like before the cambelt change, its producing white smoke and if i rev it hard it will throw out loads of smoke and a eggy unburnt fuel smell,also the idle will randomly drop time to time... the exhaust is blowing quite badly at the backbox but it was already like that... something isnt right :( i thought it might be the lambda sensor but its not throwing the engine management light at me? i went back to the garage and they said they would re check the belts for me so maybe its something to do with that as it is a big coincidence as it never missed a beat before hand please let me know if you have any ideas or advice thank you ! matt
  3. Welcome to the Ford forums matto224 :)

  4. Bit of advice to the world... DONT BUY A CAR