• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


bod7

Budding Enthusiast
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About bod7

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Neil

Profile Information

  • Ford Model
    S-Max
  • Ford Year
    2006
  • UK/Ireland Location
    Hertfordshire
  1. To get to the wire he had pull back the wiring housing located between the door and the front end of the car. The wire had come apart from the connector at the point it re-entered the front end of the car. (hope that makes sense?) I only saw the broken connector, not the the actual point the wire reconnects. He was able to fix a new connector to the wire after spending a couple hours trying to find the fault. Good luck
  2. Turns out the connecting pin of one of the wires had snapped. Luckily it turns out I knew the guy at the garage and rather than having to buy and fit a new loom, he managed to replace the faulty one! Still cost £130 for the labour though as it took him a few hours to find the fault and replace dodgy wire. So is anyone is looking for an smax OSF control module, feel free to message me!
  3. Thanks for the replies. Tried disconnecting the battery but no good. I'm gonna book it in to garage and hope they can work out whats wrong. Hopefully it won't cost the earth!
  4. It's both the drivers and rear passenger door. The lights work fine, just seems to be the windows, central locking, electric mirrors and possibly the speakers.
  5. Hi, Hoping someone might be able to help. The central locking and windows no longer work on the drivers side of my 2006 S-Max. I've checked fuses, bulbs, wiring (as best I can), disconnected the battery for 30 minutes and even bought and fitted and new control module, but nothing has worked! Has anyone else had this experience? And if so, what was the cure??? I'm at a loss and loathed to take it in to a dealer if its a quick easy fix, but at the moment this looks like the only option! I'm a novice when it comes to the mechanics of cars, but im fairly competent and happy to have a go at the basics myself (although i'm fully aware of my limits!!) Many thanks in advance.
  6. Welcome to the Ford forums bod7 :)