Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


sdavies1505

Members via FB
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About sdavies1505

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Lucy

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    Fiesta
  • Ford Year
    2004
  • UK/Ireland Location
    Surrey
  • Annual Mileage
    10,001 to 15,000
  1. September last year, had a full service then, you reckon that's worth a shot first?
  2. I'm wondering if the injectors would cause similar issues because it also has quite a noisy ticking which is there all the time but gets louder when I accelerate and the revs get up to over 3000
  3. My Fiesta 1.4 Tdci 04 started playing up yesterday. I first noticed that in 1st and 2nd gears it seemed to loose a bit of power and was a bit jerky in acceleration but I could still get up to 70/80 mph and 3rd, 4th and 5th were fine. I have tried to reverse out of my drive (which is on a slope) and I cannot get out of the drive! Every time I try the car cuts out at around 1500 revs unless I depress the clutch. I had a mechanic out to it today and he managed (with a lot of effort to get it off the drive), I thought it may be a clutch issue but he said he wasn't sure it was, he also said he thinks its electrical and then said it seems like a fuel problem and needed to recover it to fault find, which I cannot really afford and I'm not convinced about his honesty! Most of the time it starts fine, I have had a few occasions where I've gone to start it and it turns once and cuts out but always starts the next time I try which is immediately after. Any ideas would be much appreciated as I can't afford to get someone in to fault find! Thanks in advance
  4. Welcome to the Ford forums sdavies1505 :)