AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


gilliank81

Members via FB
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About gilliank81

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    gillan

Profile Information

  • Gender*
    Female
  • Ford Model
    Focus Ghia
  • Ford Year
    2007
  • UK/Ireland Location
    Tyne & Wear
  • Annual Mileage
    0 to 5000
  1. Well since my original post the ignition problems seem to be getting worse. it started with when putting the key in and turning the ignition it would occasionally start beeping, when it happens it will beep when engine is first turned on, when I put it into gear, when I first set off and then once more as I get the speed up. Since then the problem has now turned into when I put the key in and turn it to the second position normally the instruments would light up then I could turn it on, now it doesn't seem to be connecting as the instruments won't light up unless I hold the key in place. And now, for the last couple of weeks, the engine seems to just be cutting out, it's not me stalling the car, it just seems to be as if it is all things electrical just switches off and cuts out. The 3 times it has done it so far the first couple of times it was when I was stationary, tonight I was driving home and turned the corner and it cut out while I was still in motion. At an absolute loss and scared to drive the car and scared that it could cost a fortune to fix [afont=lucida sans unicode]Hi, Have a problem with my 57 plate Focus Ghia. Hoping someone can help or give any advice. This doesn't happen everytime I start the engine. It seems quite random. When I put the key in there is a beep that sound like some sort of alarm, then when I put the car in gear it will beep again, and then it will beep once more as I start to pull away. Tonight it did the same thing, but after I reversed out of a parking space the engine cut out, started it back up, beeped again and the cut out again, but the key actually flipped back to the off position, started up again, beeped at me again but no engine cut off this time. Performance isn't effected, and no other issues with the car itself. But I'm hoping someone might be able to shed some light on what this might be. Thanks Gillian
  2. Hi people, Hoping someone may be able to shed some light on my problem. I have a 51 plate Ford Focus Black, it does have high mileage at around 124000 miles, but the last few weeks I've noticed that when I accelerate or go uphill there is a weird chirping noise(it's the only way I can describe it) at first I thought it might be the exhaust, there was a split on the heat shield on the manifold but I've had a new manifold fitted and its still making the noise, I don't lose any power. The engine management light has come on as well so I know something is wrong, I'm just hoping it's not the dual mass flywheel :( Gill
  3. Welcome to the Ford forums gilliank81 :)

    If you get stuck on how to post a question on the forums or trying to message a member then check out our video guides to help you get started!

    http://www.fordownersclub.com/forums/forum-0/announcement-47-how-to-use-our-forum-video-guides/