• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Davey30

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Davey30

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Dave

Profile Information

  • Ford Model
    Focus 1.6 Titanium
  • Ford Year
    2010
  • UK/Ireland Location
    Yorkshire
  1. Hi all. I'm new here, just picked up my 2010 1.6 titanium focus on Friday. All has been great with it so far apart from one issue with the sony stereo. I am told that its possible to stream music through from my iphone through Bluetooth but it just will not work, my phone connects fine to make and receive calls but when I try to play music the play symbol shows on my phone for a second or so then stops (although I don't hear a thing out of the stereo even for that second). My stereo has a USB connection under the armrest and I have tried updating the firmware but it doesn't flash up that its updating so I don't know if I'm doing something wrong or the stereo is already up to date. I did a clean format (fat32) of my USB stick and placed all the unzipped files to the root directory and followed the instructions that ford gives but it just doesn't seem to work. Mine has the keyless entry and push button start so I don't know if that's something to do with my problems. My phone is a iPhone 4S running iOS 6.1.3. Has anyone else here had similar issues?
  2. Welcome to the Ford forums Davey30 :)

    If you get stuck on how to post a question on the forums or trying to message a member then check out our video guides to help you get started!

    http://www.fordownersclub.com/forums/forum-0/announcement-47-how-to-use-our-forum-video-guides/