Budding Enthusiast
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About FilipV

  • Rank

Contact Methods

  • First Name

Profile Information

  • Ford Model
  • Ford Year
  • UK/Ireland Location
  • Annual Mileage
    0 to 5000
  1. Hi! I installed new HT leads, didn't help. I'll give the injector a try this weekend! Can I just grab an old injector at the scrap yard and put it in my car, or is there more to it?
  2. Thanks guys, I'll try this tomorrow!
  3. Oh, forgot to mention that I have cleaned the air filter and checked the oil. If that matters in this case. Cheers!
  4. My Fiesta IV -99 (Zetec 1.25) has been running a little choppy for a while. Not very much, but I thought it was time to do something about it. So I replaced the fuel filter and ran a bottle of fuel cleaner through the system. I also put in new spark plugs. I noticed that one of the old plugs was in much worse condition than the other three. Ok, time to start it up and see how it runs... Much worse than before! The engine fires up just fine, but it runs really choppy now. I drove it for a day, I could barely get it up to 110 km/h, and the fuel consumption is almost doubled. The next day I pulled out the new plugs, and one of them (same "problem" cylinder as before) was blacker than midnight. After only one day! Black and dry. I replaced it, and also put on new ignition cables. The car seemed ok for the first 0,5 km, but then the problem was back. Yesterday I hooked up an OBD2 scanner, but it didn't show any errors. Any suggestions?
  5. Welcome to the Ford forums FilipV :)

    If you get stuck on how to post a question on the forums or trying to message a member then check out our video guides to help you get started!