• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Mondeo2003

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Mondeo2003

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Fred

Profile Information

  • Ford Model
    Mondeo Ghia X
  • Ford Year
    2003
  • UK/Ireland Location
    Berkshire
  1. First post! I have a mondeo Ghia X 130ps TDCi Diesel (2003) . The car has served me well with 120k on the clock, but it recently has developed a bit of a problem which i'd love your help on. When driving in third/Fourth/Fifth gear, if I accelerate sharply the "glow plug indicator" starts flashing - In some circumstances it flashes AND the engine cuts out. However when i restart the engine, the flashing stops. No other problems, no black smoke, no other light flashing etc. A bit puzzled by this behavior and what I should do. No point getting the codes read as no light flashes after i've switched off the car. I'd like to keep the car, its a Ghia X and has served me well. Would appreciate any thoughts and if you need more information I can provide.