AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Pat_Myshants

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Pat_Myshants

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Gareth

Profile Information

  • Ford Model
    Mk 5 Fiesta Zetec
  • Ford Year
    2002
  • UK/Ireland Location
    Yorkshire
  • Annual Mileage
    15,001 to 20,000
  1. First off - I'm a newbie here, so I'd like to say hello to everyone! I didn't intend for my first post to be requesting help, but unfortunately I've got a problem that I'm not sure how to fix. I have a 2002 Mk5 Fiesta 1.25 Zetec - I noticed the other day that the rear Left-Hand running light was out. Assuming the bulb was gone I went got a replacement, however, when I went to swap the bulb I noticed the old one appeared to be fine. I replaced it anyway, but it still didn't work. Thinking I might have possibly bought a dodgy bulb, I switched it with the Right-Hand bulb which works fine - unfortunately this didn't work either. I then checked the fuses, but all are fine. This is the only light that isn't working in the rear left cluster, the brake light/indicator etc are fine - the rear right-hand cluster are all fine too Does anyone have any idea what the cause of the issue could be? I'd rather try to fix the problem myself if possible than take the car into a garage! Thanks in advance for your help! Gareth