Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Velar

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Velar

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Kevin

Profile Information

  • Ford Model
    Fiesta 1.25 Edge 3dr
  • Ford Year
    2011
  • UK/Ireland Location
    Kent
  • Annual Mileage
    5001 to 10,000
  1. I realise this is an old post, but the posts here really helped me, particularly saysha (thanks!). I had the same "Track 0" issue as the OP which was really frustrating in my 2011 Fiesta Edge (no bluetooth, just USB and Aux). To solve it, as saysha suggested, I dropped down the glovebox using the instructions in the manual to get to the passenger compartment fuse box. I checked that everything was turned off and that the ignition key wasn't in, again as the manual describes. I then pulled out the fuse for "Audio System, Bluetooth" (fuse 21 in my Fiesta), kept it out for 30 seconds and reinserted it. I turned on the stereo, plugged in the ipod and the problem was solved. Thanks to all the posters above.