• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


satnavsatnav

Budding Enthusiast
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About satnavsatnav

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Lee

Profile Information

  • Ford Model
    focus mk2
  • Ford Year
    2006
  • UK/Ireland Location
    Lancashire
  1. Need Help Please Aaarrrgghhhh

    The bill was £112 of which £70 was labour and £25 for the scan + vat
  2. Need Help Please Aaarrrgghhhh

    I know what you mean it didn't help with it being intermittent anyways fingers crossed that's the end if the problem
  3. Need Help Please Aaarrrgghhhh

    I am told it was a break in the harness and it was just a case of repairing the wire
  4. Need Help Please Aaarrrgghhhh

    Well here's an update it was down to the wiring .There was a break in it it took the garage a few hours to find it so all Ok for now
  5. Need Help Please Aaarrrgghhhh

    cheers mate will give them a luck ;-)
  6. Need Help Please Aaarrrgghhhh

    cheers for the reply i bought the coil pack from eBay but it's the same part number but i suppose it could be a crapper and as for the wiring it looks fine from a distance i just dont fancy stripping all the loom back .also when i put the original coil pack back on after i got the ecu back it ran Ok for about 4 days and the it just went downhill again so maybe it is wiring (oh no) lol I might buy another new coil as well we're do you suggest getting one from .maybe euro parts or do you suggest Ford (How much) lol
  7. Hi guy and girls 2006 focus 1.6 petrol Here's my problem missing on 1 and 4 this is what I have done Checked fault code and it says primary coil circuit low voltage or something very similar so checked what i had to do changed coil , plugs, leads and even sent my ecu away to be checked but still have the problem at first it was intermittent but is now a bigger problem so has anybody got any ideas before I go insane any help would be very grateful thanks
  8. Hi To All

    Hello everyone focus mk2 2006 good to be here ;-)