• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


Orphanic

Members via FB
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Orphanic

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    mika

Profile Information

  • Ford Model
    fusion 2àà'
  • Ford Year
    2014
  • UK/Ireland Location
    Cornwall
  • Interests
    Classic Cars
  1. Transmission Malfunction

    Hello guys, unfortunately I have the same problem with a C-max 1.6 tdci CVT CFT23 gearbox. I do had another OSS sensor, changed it, same thing, changed the oil, filters, same thing, unmount the box, cheked the orings, everithing seems good. Changed even the torque convertor, same thing. I have that like dtc: P0701-E0- (TCM) - Transmission control system - range/performance - No Additional Fault Symptom Available for this (DTC), (DTC) present at time of request, (MIL) On for this (DTC), Test Complete P0715-20- (TCM) - Turbine Speed sensor circuit malfunction - No Additional Fault Symptom Available for this (DTC), Previously Set (DTC) Not Present at Time of Request., (MIL) Off for this (DTC), Test Complete P2765-20- (TCM) - Input/Turbine Speed Sensor B Circuit - No Additional Fault Symptom Available for this (DTC), Previously Set (DTC) Not Present at Time of Request., (MIL) Off for this (DTC), Test Complete U0100-30- (TCM) - Lost communication with the (PCM) - No Additional Fault Symptom Available for this (DTC),Previously Set (DTC) Not Present at Time of Request,(MIL) Off for this (DTC),Test Not Complete Do you have any ideea ? I cheked all the wires, from pcm to the tcm connector, nothing, dont know where this dtc come ...