Budding Enthusiast
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About csaxton

  • Rank

Contact Methods

  • First Name

Profile Information

  • Gender*
  • Ford Model
    Mondeo Titanium X Sport 2.2
  • Ford Year
  • UK/Ireland Location
  • Annual Mileage
    10,001 to 15,000
  1. Hi All I'm after some advice on which cable to buy (as there are so many available) and the best (hopefully cheapest) software to download to give me fault readings and changes to software (lights, locks, windows etc). Cheers Sent from my iPhone using Ford OC
  2. Thanks b4zz Sent from my iPad using Ford OC
  3. As you can see from the pictures, I'm not happy with the brightness of the puddle lamp bulbs. I will be looking for alternative bulbs, maybe ones with a different configuration of LED's. If any can recommend any I would appreciate some direction. Just a little note when I was replacing the puddle lamp bulbs. I found the best way to get to the clip was to move the mirror glass outwards, away from the door. There is a small plastic clip which you can release using a flat screwdriver. What I didn't realise at the time was that there is a small screw holding the bulb unit in place. I believe the only way to get to this is to remove the glass. Obviously, when I gently prised the unit out of the wind mirror, the small plastic clip gave way. All I did to make the unit fit back in was cut off the screw holder. I am confident that the plastic clip that needs releasing is strong enough to hold the bulb unit. Sent from my iPhone using Ford OC
  4. Sent from my iPhone using Ford OC
  5. Just a quick update guys I have just changed my rear number plate bulbs to these: http://www.ebay.co.uk/itm/181383871337?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT And puddle lamp bulbs to these: http://www.ebay.co.uk/itm/170857624372?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT I had no fitting issues with either. Pictures to follow once it gets a bit darker. Sent from my iPad using Ford OC
  6. Sent from my iPhone using Ford OC
  7. The couple of pictures that didn't failed on the last upload Sent from my iPhone using Ford OC
  8. Pictures as promised... My next plans are to change the number plates bulbs to LED's as well as the puddle lamps when I can find out how to get the bulbs out! Any suggestions? Sent from my iPad using Ford OC
  9. Sent from my iPad using Ford OC
  10. Hi All I've had my Mk4 Mondeo Titanium X Sport 2.2 for 6 months now and I'm starting to get itchy feet!! So far I've de badged the rear and changed the front and rear badges for DBM carbon overlays! Just got the car back from having the wheels powder coated anthracite and diamond cut. I will upload some pictures once it has been cleaned (hopefully tomorrow!). Most people would be happy with the 197bhp but not me! What would you guys suggest as the best performance upgrades and can you recommend any garages/retailers etc? Thanks Craig Sent from my iPhone using Ford OC
  11. Keep us up to date mate Sent from my iPhone using Ford OC
  12. I try not to rely on them too much as it is otherwise you will become lazy!!! To be honest, I wouldn't go out of my way to get one retro fitted, it was just a bonus that it came with all the other toys! I would be equally as happy with just sensors. Cheers Sent from my iPhone using Ford OC
  13. Quick update on the camera... I took it into Ford in Bromley, they had it for three days and finally replaced the camera, carried out a software update and gave it a clean for me all under warranty! I also got to abuse a fiesta st as all other courtesy cars were out!!! Not a bad little car but too small for me. Sent from my iPhone using Ford OC
  14. Thanks, I have checked the bulbs and all is good on that front. I'm leaning towards a loose connection somewhere as when input it into reverse a couple of times today, it flickered on and off what the gear is engaged! I'm reluctant to take it into Ford but it may be the only way! Cheers Sent from my iPhone using Ford OC
  15. Hi All I have a Mk4 2.2 titanium x sport and have a factory fitted reversing camera fitted. Today, for some bizarre reason, when I put the car in reverse, it flickered for a second then turned off! The next time I engaged reversed, the camera did not even attempt to show. The sensors still work but I'm getting nothing on the display?! Does anyone have an idea what the problem might be? Cheers Craig Sent from my iPhone using Ford OC