• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


neepsandtatties

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About neepsandtatties

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Mike

Profile Information

  • Ford Model
    Fiesta
  • Ford Year
    2003
  • UK/Ireland Location
    Midlothian
  1. Speedo Not Working

    Hello fellow fiestonians, I have a 53 plate 1.25 fiesta (non-ABS). Last year my speedo worked intermittently (engine light was on most of the time). I replaced the speed sensor and hey presto no more problems.... After starting up again with the intermittent problem it now doesn't work at all. No mileage and no speedo for the past 4 days. I pulled out the sensor this morning and checked the seal and the attaching cable, no obvious problems. Been reading that it could be an ECU problem, hope not! Need to MOT my car this month so would love to fix this myself (if only temporarily) to get it through. If it is the ECU, is it a good idea to get one from a place like ebay for example? Any ideas? Thanks in advance.