• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


cstarq

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About cstarq

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Calvin

Profile Information

  • Ford Model
    Focus MK1
  • Ford Year
    1999
  • UK/Ireland Location
    London
  1. I see, ive been seeing abs and non abs hubs/strut parts. If i have a non abs focus and i bought an abs hub part, would the hub still fit? Sent from my iPhone using Ford OC
  2. Hi guys, I have to replace my N/S strut and hub and managed to get both together cheap taken off a 1.6 focus 2002 year. I have a 1998 T reg focus 1.8, anyone know if it will fit? Im 80% sure it will but some confirmation would put me at ease before i take it to mates to fit it! Any help apprieciated, thanks guys Sent from my iPhone using Ford OC
  3. I have a focus 1.8 mk1 1999 and looking to install this particular kn filter as im getting it cheap off someone online who previously had it in their ST170 mk1. The seller thinks it could fit with abit of tweaking but hes not 100% sure. http://www.knfilters.co.uk/search/product.aspx?prod=57-0441 Anyone know if it will fit? Much apprieciated guys, Calv Sent from my iPhone using Ford OC
  4. Hi guys, I have recently bought a Focus mk1 1.8 (1999). The fuel gauge on the dashboard always says empty so I have been going by mileage on the clock to predict when to re-fuel. I have no clue whether its electrical or the tank sender unit, but would like to get some advice from anyone here first for the best way of going about fixing this. Also theres a problem with the car lighter, every time I replace the fuse it blows 2 seconds later. I'm pretty sure 15amp fuse is the correct amount according to the manufacturers guide, so I guess theres something either wrong with the fuse box or the lighter itself. Any help/advice would be much appreciated guys! :)