• Announcements

    • Stoney871

      Posting in General Chat thread.   11/11/2017

      it has been noted that too many Members are posting messages in the General Chat area instead of the correct Forums. Any messages posted in the General Chat area that are not General Chat will be deleted without warning and offenders may recieve warning points if repeated instances are seen from that Member. There are plenty of different Club areas that encompass 99% of Ford related posts, please select and use the correct one. If anyone is not sure of which area to post something then feel free to P/M myself or other Senior Staff for guidance. The Moderating Staff are having to spend far too much time chasing this problem instead of maintaining the other areas of the forum.


runnerman

Budding Enthusiast
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About runnerman

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Ford Model
    57 Titanium X
  1. severe electrical problem

    update - 2 weeks later and still off road waiting for ECU from Germany. Efficient eh!
  2. 2007 Ford Mondeo user manual !!!

    It would be more helpful if you told me how to!
  3. severe electrical problem

    oooh sorry guys ...........
  4. severe electrical problem

    It's been diagnosed today - main ECU to be replaced once it arrives from Dagenham! Main reason for my post - I've only had this thing 6 weeks and wouldn't expect such a major failure on a vehicle with 12,000 on clock, wondered if this is common.
  5. 2007 Ford Mondeo user manual !!!

    Hi, I have a pdf of 2008 Mondeo owners handbook. I downloaded it a couple of months ago but cant remember where from - sorry! I must have done an online search.
  6. My 57 Titanium X 1.8TDCI had to be towed to garage last night cos immobiliser activated. I stopped because the ABS, EPS and handbrake warning lights came on and speedo and fell to zero whilst in motion. Three weeks ago Ford garage investigated intermittant constant illumination of ESP warning light but concluded nothing was/is wrong despite ordering but then not fitting a new sensor (computer said it had fixed itself, yeah right!) Green Flag initaially thought duff battery in remote but even spare wouldn't work. Anyone suffered similar? PS, I don't think A/C is working either!