AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


_jackmcgrath

Budding Enthusiast
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About _jackmcgrath

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name
    Jack

Profile Information

  • Gender*
    Male
  • Ford Model
    Fiesta Titanium
  • Ford Year
    2014
  • UK/Ireland Location
    West Midlands
  • Annual Mileage
    5001 to 10,000
  • Interests
    General Automotive
    Car Restoration
    Car Modification
    Travel
    Road Trips
    Food & Drink
    Entertainment
    Computers & Electronics

Previous Fields

  • Location
    Birmingham
  1. Interestingly, I was driving to work this morning and noticed that the drivers side dipped beam was not working, I took the car to my local ford thinking it was going to be a bulb change and they tested the car and said theres no power going to the headlight it self, Now I Don't no wether this a coincidence or not, but i'm taking the car back to the dealer today.
  2. Yeah ive checked fuse one and its fine. Ive put all original bulbs back in and still not working. Its just the live wire has gone dead, not registering anything with the multi meter. Im half thinking its nothing ive done as i only picked the car up today brand new! Starting to get a bit worried now!
  3. I checked the manual i couldn't see anything relating to those lights Sent from my iPhone using Ford OC
  4. Ive just Changed my front centre light to an LED and was putting the centre light unit back in the roof.. the lights flickered and then went off... Now the interior lights wont work (footwell lighting, back centre light, reading lights boot light) Everything is working fine but the lights. Ive got a 12v tester on it and theres no power going to the constant live, which makes me think fuse. Does anyone know what fuse powers these lights? Thanks in advance!