AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


dr1v3r

Budding Enthusiast
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About dr1v3r

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name mick

Profile Information

  • Ford Model MK3 estate
  • Ford Year 2005
  • UK/Ireland Location Durham
  • Annual Mileage 10,001 to 15,000
  • Interests General Automotive
    Motorsport & Racing
    Car Modification
    Travel
    Computers & Electronics
    Sports & Leisure
  1. Reduced Power

    My bad guys i didn't faster pipe back onto bottom of egr valve. Now it seams like more of a roaring noise at about 2000 revs
  2. Reduced Power

    Hi guys sorry if this has been posted already. I did look but couldn't see anything. Anyway my car has been running not very well at approx 2000 rpm in every gear. It seams to be what I would describe as a vibration from the front end. So I have changed diesel filter yesterday and saw a slight improvement and also cleaned egr and blanked it off today. When I jumped in car there are no warning lights of any kind and it seamed to go well untill I increased revs then power went and it feels like as if it is running in limp mode. I hope someone can assist. 05 115 mondeo estate diesel thanks mick
  3. Clutch Issue

    Yea I checked levels. Well I believe it looks like a new clutch so flywheel aswell. Been quoted 485 all in so think I might just trying to make myself look cleverer than I am and go cry to a garage haha. Thanks guys appreciate the help.... Mick Sent from my GT-I9195 using Ford OC mobile app
  4. Clutch Issue

    is that one in with clutch/gear box or the one near the pedal?
  5. hi guys new ere so if I am in wrong section I apologise. anyway my car has been driving fine, well I know I do need to do the flywheel but still been running ok, then today out of the blue the clutch pedal went extremely hard to press, and I know I probs made it worse but the resivoir was quite low so I bled the clutch incase was any air pockets. at that point I noticed the pedal dropped to the floor and only popped back to normal position when I lifted it myself. now I have done that the pedal is still hard to push but I can not sit in idle and change gears no problem and the car will not move at all. I checked for a spring at back of pedal and there is not one, now of reading posts off net it seams to be that some do have a spring and some don't, mine seams to be one without. I have sprayed the back of the pedal to see if it would free it in anyway and that has not worked either. I am hoping that someone maybe able to assist somehow please. thanks mick btw I am not mechanic I do tinker but usually engine wise it tends to be a local rip off also its an 05 estate and I think its a mk3 but please correct me if I am wrong thanks