AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Members via FB
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Sharas

  • Rank

Contact Methods

  • First Name

Profile Information

  • Ford Model
    Ford Mondeo tddi ghia X
  • Ford Year
  • UK/Ireland Location
  • Annual Mileage
    0 to 5000
  • Interests
    General Automotive
    Car Modification
    Computers & Electronics
  1. Sounds like theres shortage in a circuit. Any advise on where should I start to look for or how do I check if there is a shortage for shure? Thanks
  2. I double checked part numbers for my model and its a right one
  3. Hi today my alternator caught on fire. I had some issues before, when driving in hot day London traffic felt burning smell. After inspecting noticed wires in alternator had plastic melted. Next day I went to a garage and they tested my alternators voltage which was to high. Engineer told me that alternator is faulty and will pack up soon. Which it did today (after 8 months). I did get a new alternator and fitted today, but when I tested it had 16V on idle and 15.7 with lights and con on. My mondeo have a heated seats, factory fitted xenon lights, and so on. After running for about 3mins it started smelling burn again and alternator is to hot to touch. What could be a reasons of that? Please help
  4. Welcome to the Ford forums Sharas :)

    If you get stuck on how to post a question on the forums or trying to message a member then check out our video guides to help you get started!