Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Ford Fair 2016: Tickets and stand passes are now available to purchase. More info here.

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Loopear

New Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Loopear

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • First Name Darren

Profile Information

  • Ford Model Fiesta
  • Ford Year 2006
  • UK/Ireland Location Cornwall
  • Annual Mileage 10,001 to 15,000
  • Interests General Automotive

Recent Profile Visitors

310 profile views
  1. I have a fiesta 1.4 TDCI. When I bought it there where no pins in the MAF sensor and the fault was shown as the MAF sensor. The car starts and runs ok, it's a bit sluggish and it only gets around 50 mpg on a run at 70 mph. I fitted a new MAF sensor hopeing to get a bit more power and better MPG. The power is about the same but the MPG went right down and black smoke is coming from the exhaust, so much that I pulled over and disconnected the MAF again and the car is back to running normal but with low MPG. Any thoughts as to what the problem may be?
  2. Welcome to the Ford forums Loopear :)

    If you get stuck on how to post a question on the forums or trying to message a member then check out our video guides to help you get started!

    http://www.fordownersclub.com/forums/forum-0/announcement-47-how-to-use-our-forum-video-guides/